Livet utanför backen

Mormors kalas!

Första maj var Västerbotten äntligen solig och varm, den långa, kalla vintern med enorma snömängder är inte helt glömd ännu, men första maj var ett stort steg i rätt riktning! Mormor Monica hade bjudit in till kalas och hela familjen kom åkandes från olika håll och kanter.

Det var dans och hålligång i solen. Snön når en fortfarande upp över knäna på många ställen, men solen strålade på och bjöd på en fantastisk vårvinterdag!

Jag sörplade på sangria i solen tills det var dags för fiskedamm. Loppan fick hjälp av kusinen Fred att hiva upp fångsten!

Alla hjälps åt, peppar varandra och viker sig dubbla när en BH dyker upp ovanför skynket – så mycket tokigt man kan få på kroken!

Svante fiskade upp ett par kalsonger och tittade oroligt på Linus, livrädd att gå minste om ryggsäck och godisbit som storkusinerna fiskat upp!

Även familjens minsting Lisen fiskade, lilla godbiten!

Efter fiskedammen dök det upp något spännande bakom kurvan!

Trodde hela kusinskaran skulle trilla baklänges när en brandbil kom rullande på lillvägen!

Det var ingen mindre än min lillkusin Emil som svängde förbi och visade alla pryttlar och pinaler i brandbilen!

Svante tittade storögt på allt Emil gjorde och visade, skräckblandad förtjusning! Loppan hon var övertygad – hon vill inte längre bli polis, hon vill bli brandman!

Kan ni tro att någon var nöjd? Vi fick avsluta hela alltet med att rulla ett varv runt Lillsjön i brandbilen. Alla lika imponerade! 

Det vankades middag med spanskt tema. Tänk att hela storfamiljen snart ska ut och resa – till Lollo och Bernie!

och bästa kalasfixarmormor hade återigen överträffat sig själv, fantastiskt <3 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *