Drömmen,  Guider

Ikeahack – pyssla din egna vas!

Jag fick den vackraste buketten med tulpaner av min barndomsbästis Nattis i veckan, då fick jag äntligen en spark i baken att ta tag i ett enkelt pyssel jag tänkt göra sedan några veckor tillbaka. Jag fick nämligen tag i två vaser från IKEA som kostar ynka nitton kronor styck. Sedan limmade jag enkelt ihop dem med “Loctite” eller “superlim” som det heter i min familj, torkar på nolltid! Men akta fingrar, bord och kläder!

Jag har länge spanat på en “bubblig” vas men alla jag sett har varit så vansinnigt dyra. Trettioåtta kronor var det absolut värt. Går ju limma ihop allt från loppisvaser till gammal bös man har i köksskåpen, bara man får vila ögonen på något utöver det samma gamla vanliga så blir man lite pirrig, ju!

Så tar vi helg, med tjusiga buketten tulpaner i mycket simpla, men tjusiga, vasen!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *