Hästen, ponnyn & stallet

Vad händer i livet?

Åh, hej på er. Jag sitter i soffan med Loppan intill mig, hon är inbäddad i filtar och myser efter ett långt bad i badbaljan. Visst är det alltid som härligast att duscha och bada efter att man varit sjuk? Få skrubba upp sig ordentligt och börja om på nytt. Vi har haft sjukstuga i sex dagar, bara lilla Lo som drattat dit och det rejält, har haft en sådan ångestklump i magen då hon blev så sjuk samtidigt som vi behövt all tid vi bara kunnat få för att stöka till här på gården inför vad som komma skall… Har oroat mig så mycket för hennes lilla kropp och otillräckligheten har varit enorm på så många plan…

… Såklart har livet bjudit på bilstrul också, det är vi kända för i vår vänskapskrets, det har nog hopat sig på ALLA fronter när jag tänker efter. Svårt att släppa jobbet får jag också, när jag helst velat jobba bort och landa mjukt i sista veckan innan jul. Men det var inte för att klaga jag återupplivade bloggen som hunnit bli rätt dammig sedan senast, det var för att berätta vilken stor förändring som sker i mitt liv just nu.

Vi har ju jobbat hårt hela hösten med att få iordning en lösdrift i en försummad del av ladugården, Fredrik har lagt så mycket tid på detta, är så tacksam! Jag har ägnat mig åt att få ordning i sadelkammare, stall (som minst sagt var belamrade av skrot) och införskaffa alla nödvändigheter. Det låter som pyttsan men jäklar vad vi lagt timmar på detta projekt. Ska berätta mer för er och visa bilder från hela processen, jag lovar!

Men vet ni? Imorgon kommer han! Lilla killen som förhoppningsvis tar hela familjen med storm. En liten kille född i maj, med yvig man och svans. Jag har längtat och längtat efter denna dag, nu blir drömmen om ett alldeles eget föl sann!

4 kommentarer

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *