Kalas & födelsedag,  Vår lilla Lo

Treårskalaset

Idag är det sjunde mars, vår lilla Loppas tredje födelsedag! I år firar vi med två kalas, ett för familjen på min sida och ett med familjen på Fredriks sida, Lo har en kusin som är precis lika gammal (det skiljer tre dagar) så de vill gärna fira ihop! I lördags var det dags för första kalaset med kusiner, mostrar, svåger och morföräldrar. Vi tar en titt!

Efter allt bakande och fixande på fredagen så gick det fort att kalasduka i köket.

Först kom storkusin, hon fick komma in en stund och spela bandy medan vi förberedde det sista. Sedan hoppade vi alla i täckbyxorna, overallerna och drog på mössorna. Ut skulle vi!

Fredrik grillade hamburgare till oss vuxna och korv till barnen. Så gott!

Svante smakade lite blåbärsgröt i mosters famn istället.

“Ja må du leva!” skrålade vi över Backen och lilla Lo blev himla blyg över ståhejet. 

Men blygheten försvann så for presenterna kom på tal.

Sedan packades fyra av kusinerna in i skoterpulkan för en tur med gammskotern. De tjöt av förtjusning där bak!

Svante fick odelad uppmärksamhet och parkerade sig i mormors famn. Jag tror han skattar åt svåger Linus, de har blivit som en liten skrattduo de där två!

Det kokades kaffe, ställdes fram fika och vips stod rödrosiga ungar i hallen och vällde ur overallerna. Lo hade önskat en ormtårta men när hon såg den utbrast hon lyckligt “EN BILTÅRTA!” haha!

Så sjöngs det igen! Denna gång var det Lo som tog solo-ton och sjöng “Ja må du leva”!

Vi andra var inte sena att haka på!

Dags för en höjdpunk för en stundande treåring – blåsa ljus! Hon blåste och blåste och blåste och tillslut var alla tre släckta! Vi högg in!

Vår älskade lilla Lo, så stor och så liten. Omtänksamma, snälla, busiga, fina Lo. Så glad att vi får dela våra dagar med dig! Älskar dig sönder och samman!

En kommentar

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *