Allmänt

Redo för förskolan!

Inlägget är ett betalt samarbete med Citykompaniet

~Jag har själv valt ut produkterna i inlägget och alla åsikter i inlägget är mina egna!~

Jag parkerar bilen i nya parkeringshuset mitt i stan, klickar fast babyskyddet i vagnens underrede och promenerar den korta biten upp till gågatan. Här, bakom de frodiga träden står Citykompaniet. Jag måste erkänna, jag är ju en riktig lantis ut i fingertopparna och lämnar inte gården allt för ofta, men när jag väl beger mig in till Skellefteå så är det himla skönt att allt man behöver finns samlat under ett och samma tak.

Just idag var jag på jakt efter ett gäng grejer som underlättar vid förskolestarten. Livets andra för vår lilla Loppa. Jag minns själv hur jag följde med mamma in till samma stad för att få en uppfräschning av garderoben till höstens skolstarter. En mysig tradition jag nu för vidare. 

Jag blev mäkta imponerad över hur tjusigt det blivit inne på Citykompaniet efter renoveringen, blev himla förtjust i växtväggen längst hissen! Så satte jag igång med dagens ärenden och betade av affärerna i tur och ordning. Idag besöktes Cubus, Clas Ohlson, Stadium, Ur & Penn och Intersport.

Så blev det lördag på Backen och där, på bänkarna vi platsbyggt under renoveringen radade jag upp höstekiperingen. En varm, gosig jacka från Cubus, superfina, lekvänliga byxor från Stadium, sköna sneakers från Intersport och ..

.. ett gulligt hästhalsband åt vår lilla hästtjej från Ur & Penn …

… och slutligen en dymo-apparat från Clas Ohlson som snabbt skrev ut klisterlappar i ett huj så jag direkt kunde börja organisera här hemma. Det är ju så rackarns störigt när kläderna hamnar på villovägar så man ska springa runt och leta kläder på morgonen innan förskolelämning. Ordning och reda underlättar så mycket!

Apparaten var tämligen lättanvänd och vips blev det lite lättare att hitta i hallen. Jag får göra ett ryck och märka upp alla lådor med barnkläder ute i lilltorpet med, så allt är i sin ordning när Svante ska ärva syrrans kläder.

Loppan blev så himla glad över sina “senter” (presenter) och sjöng “Ja må du leva” åt sig själv. Stolt som en tupp hjälptes vi åt att klä på nya utstyrseln, sist på var skorna från Intersport, och susade iväg för det roligaste – provleka och se om alltihopa får godkänt av en två och ett halvt-åring med mycket bus i benen! Först tog vi cykeln ner för Backen …

… för att ta en tur med vår ponny Fapri. Det var bara sju grader trots septembersolen men tröjan från Cubus värme gott. Byxorna från Stadium var stretchiga och gick galant att rida sommarrund ponny med!

På eftermiddagen susade vi ut i trädgårdslandet. Skördetider är bästa tiden och Loppan är rackarns snabb på just det – skörda – här rycks morötter, blommor och ärter till höger och vänster!

Jag har så länge jag kan minnas vurmat för det lokala. Att kunna åka in till Skellefteå och köpa allt som behövs under en och samma tur är så skönt.

Eftermiddagen går mot kväll och nya kläderna har precis klarat stora lektestet. Cykla, rida och greja i trädgårdslandet och Loppan var fortfarande både varm och nöjd över bekvämligheten.

Alla produkter vi valt ut finns på Citykompaniet i Skellefteå – bland så mycket mer! 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *