Allmänt

Två tjusiga loppisfynd

I veckan hade jag förmånen att ha min Matilda på besök från storstan. Vi pratade i vanlig ordning på både in- och utandning. Jag hämtade henne inne i byns centrum och passade på att svänga förbi loppisen på vägen hem. Fyndade pepparkaksformar i alla dess former för en femma och denna ljusstake för en tia.

Tänker att den är given i jullådan och ska pyntas med röda ljus alla år framöver. Rimligt, visst?

Så slog jag till på detta spillkum med någons initialer inristade på undersidan. Tio kronor. Igår kväll åt godis ur skålen men jag tänker mig att den passar till precis allt. Så glad i det fyndet. I vanlig ordning swishade jag en slant extra då alla pengar går till ett kvinnosjukhus i Afrika, en god sak jag gärna stöttar.

2 kommentarer

  • Sofia

    Tror jag har en sån ljusstake fast i rött i mina gömmor. Behöver gå igenom mina skåp med fynd nu känner jag. Kollade lite inför julklappsleken till våra julfirande, fint att hitta saker i skåpen som är klara här hos oss och ge dom ett nytt hem hos någon annan.

    • Livetpabacken

      Väldigt smart att göra en inventering ibland! Älskar också julklappsleken när man har med något hemifrån, både Fredrik och jag vann vad vi hade med oss, haha!!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *