Allmänt

Ursäkta röran, jag bygger om!

Jag kommer under våren att ordna en bloggdesign som andas Livet på Backen. Det kommer att vara stökigt, det kommer att ta tid! Men jag känner mig så pass inspirerad att jag inte vill stänga ner bloggen helt, ha överseende!!

Kram!

4 kommentarer

 • Lisa

  Hej! Så fint du har fått det här inne! Blir glad varje gång jag scrollar mig in. Är det du själv som plitat ihop designen eller har du tagit hjälp? Jag har nämligen själv länge tänkt uppdatera min egna blogg, men nu med en liten har jag insett att det kommer dröja innan jag själv kommer till skott. Är även nyfiken på om du bloggar från någon portal under eget domännamn eller om du är helt fristående. Skulle vara väldigt tacksam för svar, om och när du får lite ledig tid mellan allt du tar dig för på gården

  • Livetpabacken

   Hej, förlåt för sent svar, april har verkligen bara sprungit ifrån mig 🙂 Jag har gjort designen själv med hjälp av en mall här på WordPress som jag fortsatt att utveckla i stilmallar och html-koder. Så jag bloggar helt fristående (rekommenderar varmt!) och har bloggen på WordPress 🙂 Kram

   • Lisa

    Förstår helt och fullt att du har mycket att stå i! Hoppas innerligt att beskedet som fick allt att stanna upp löser sig till det allra bästa och att personen som drbbas av sjukdom kryar på sig!

    Hann glömma bort att jag kommenterat, men så här på morgonen bestämde jag mig för att leta åt detta inlägg och visst, du hade svarat!
    En följdfråga på bloggflytten, vilken portal låg du på förut? Och vilken WordPress mall föll du för när du valde att byta, det finns ju bokstavligt talat miljoner Och med helt fristående, syftar du på att du köpt ett eget domännamn?

    Varma hälsningar från en som gruvat sig i flera år över att flytta allt bloggmaterial

    • Livetpabacken

     Tusen tack <3 Tyvärr fortskrider sjukdomen, vi får alla ta en dag i taget <3

     Jag hade min blogg på blogg.se och jag har inte flyttat över ett endaste litet inlägg. Det är lite sorgligt men jag kände inte att det fanns tid för det! Riktigt illa - men nu planerar jag att låta bloggen ligga här för evigt så kanske ids jag flytta över så småningom! Jag använder mallen "Bard Tema av WP Royal." men har nog hunnit byta 4 gr sedan jag flyttade bloggen tidigt 2020! Jag har köpt både domännamn och plats på webbhotell så jag äger mitt eget material (annars äger oftast domänen som t.ex. blogg.se/nouw.com ens innehåll - precis som Instagram & Facebook gör!)

     Lycka till med bloggflytten 🙂 Kram

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *