Allmänt

Ursäkta röran, jag bygger om!

Jag kommer under våren att ordna en bloggdesign som andas Livet på Backen. Det kommer att vara stökigt, det kommer att ta tid! Men jag känner mig så pass inspirerad att jag inte vill stänga ner bloggen helt, ha överseende!!

Kram!

2 kommentarer

  • Lisa

    Hej! Så fint du har fått det här inne! Blir glad varje gång jag scrollar mig in. Är det du själv som plitat ihop designen eller har du tagit hjälp? Jag har nämligen själv länge tänkt uppdatera min egna blogg, men nu med en liten har jag insett att det kommer dröja innan jag själv kommer till skott. Är även nyfiken på om du bloggar från någon portal under eget domännamn eller om du är helt fristående. Skulle vara väldigt tacksam för svar, om och när du får lite ledig tid mellan allt du tar dig för på gården

    • Livetpabacken

      Hej, förlåt för sent svar, april har verkligen bara sprungit ifrån mig 🙂 Jag har gjort designen själv med hjälp av en mall här på WordPress som jag fortsatt att utveckla i stilmallar och html-koder. Så jag bloggar helt fristående (rekommenderar varmt!) och har bloggen på WordPress 🙂 Kram

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *