Allmänt

Min egna kritiker?

Jag vet inte hur många sena kvällar jag suttit och filat på blogginlägg för att sedan rappt smälla igen datorn, lägga den åt sidan och sucka. Jag har senaste året börjat ifrågasätta vad jag skriver, hur jag formulerar mig och vad jag gör av mina bilder och texter så mycket! Jag vrider och vänder på idéerna jag har: vad vill mina följare se egentligen?? Jag har varit så självkritisk och knappt någonting har känts gott nog att publicera. Mycket handlar om att jag vill ge er ett värde i det jag skriver och jag upplever att många av mina inläggsidéer inte innehåller just så mycket av värde, så tillslit blir det ingenting av idéerna.

Samtidigt så frågade jag försiktigt på instagram för någon vecka sedan vad ni ville se mer av i mina kanaler framöver och ni tog verkligen armkrok med varandra och ropade: mer vardag! mer äkthet! mer texter! och framför allt var ni många som ville ha mer av mig! Det förvånade mig faktiskt för jag trodde att de flesta följer mig för att se gulliga djur, renoveringar och glimtar från livet på landet. Men ni verkar vilja följa MIG och inte bara allt mitt liv innehåller, om ni förstår? 

Så jag fick mig en tankeställare. Kanske borde jag utmana mig själv lite mer, glänta på dörren jag verkligen har spikat upp framför mig senaste året. Det är så svårt att vara kreativ och självkritisk samtidigt!

Så samtidigt som jag sitter här, en sen kväll, som så många gånger förr och tänker “detta dravel kan jag inte publicera”, så tänker jag också att det kanske är gott att lägga korten på bordet. Jag måste hitta tillbaka till gamla gängor och sluta kritisera min kreativitet så mycket. Jag tänker att till en början ska jag bara göra; bara skriva, bara dela. Så lovar jag er att hädanefter ska min blogg och min instagram handla mer om mig och mitt liv och vad jag vill dela, och mindre om vad jag tror att ni vill se. Ett djupt andetag, sedan klickar jag på “publicera”, jag lovar!

8 kommentarer

 • Lisa

  Kör, bara kör! Jag försöker själv tänka att jag inte ska vara så knusslig, utan bara köra. Ska både ord vara vägda på guldvåg och dessutom komponerade med redigerade kamerabilder är det som att be om att stjärnorna ska stå i linje för en och det händer ju inte särskilt ofta. Dessutom är väl vardagslivet det som vi till syvende och sist till stor del fyller våra liv med? Så mer vardag och där på köpet kommer nog en dos Isabell att slinka med! Ha en fin vecka

 • Sofia

  Ja,kööör! Hejja dig

  Behöver inte vara avancerat utan bara det som känns bra just då. Livet svänger,humöret svajjar och vi ifrågasätter oss själva ständigt,på både gott och ont ibland.
  Tycker mycket om dina inlägg,hur du hanterar text och bild här och på instagram.
  Tack!

 • Amanda

  Jag tycker det är roligt när du lägger upp bilder på vad du har på dig och när du köpt något nytt på loppis. Du har alltid så fina kläder! Sen har jag också en häst så det är klart jag vill se mer av det.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *