Trädgård, odling & blommor

Temavecka: Odling!

Ikväll har jag något roligt att berätta! Jag har ju tidigare nämnt att jag vill ta ett OMTAG kring mina sociala medier och funderat mycket kring hur jag ska använda mina plattformar. Jag har bett er på instagram om råd och hjälp i vad ni vill se mer av och lite trevande försökt lägga upp inlägg som jag tycker är roliga att göra, främst handlar de om livet på landet: om höns, mammarollen, träningen med Buse, gårdsprojekt, odling och lantliv. Jag har tidigare haft både hönsvecka och kycklingvecka som tema på min instagram och det har varit väldigt uppskattat. Nu tänker jag utveckla konceptet och varannan vecka ha temavecka med fokus på livet på landet. Först ut är odling och tanken är att jag kommer att göra mest inlägg på temat på min instagram, men hittills har jag också två tidsinställda blogginlägg gjorda åt er (varav ena är ett samarbete jag så stolt visar upp!).

Jag tänker att detta koncept kommer att vara så roligt att göra. När jag startade mitt företag så var det med målet att skapa ett eget litet lantlivsmagasin på nätet där folk kunde hitta inspiration, tips och ha ett forum att prata landsbygd och livet på landet med likasinnade. Nu kan vi gotta ner oss i ämnen varannan vecka och låta lantlivet och vardagen ta större plats veckan däremellan. Jag tänker att i storys kommer ni få se lite allt möjligt ändå, så lite vardagsglimtar får ni såklart se även under temaveckorna!

Jag hoppas verkligen att detta koncept blir uppskattat! Jag tänker att vi kör ett prov fram till semestern och utvärderar därefter! Imorgon kommer första blogginlägget med information om mina odlingar 2023 och vilka förändringar jag gjort i år!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *